O nama

Naša firma osnovana je 1975. godine kao samostalna radnja, pod nazivom SZR ''PLASTIČAR'. Bavila se proizvodnjom robe siroke potrošnje od plastičnih masa.

Od 1990. godine firma menja naziv u SZOR ''VESNA'' i proširuje proizvodni program proizvodnjom brizgane pvc - obuće. Nabavkom opreme za preradu poliuretana razvija proizvodnju široke lepeze proizvoda od poliuretana. Osvaja tehnologiju proizvodnje poliuretanskih đonova kao i livene poliuretanske obuće. Od male porodične firme prerasta u ozbiljnu, uspešnu firmu pod nazivom ZTR ''OBUĆA VESNA''. Danas zapošljava oko 50 radnika, poseduje 20 kružnih mašina za preradu pvc - a, 2 kružne mašine za preradu poliuretana, 2 linije za montažu obuće, kao i ostalu opremu za proizvodnju i pripremu proizvodnje obuće.

Do sada smo na tržištu bili prepoznatljivi po proizvodnji klompi od poliuretana i pvc - a, velikom asortimana dečjih, ženskih muških papuča, dečjih patofni, ženskih i muskih zepa. O uspešnosti našeg poslovanja govore godine za nama, ali i stalno praćenje i uvođenje tehničko - tehnoloških inovacija u proizvodnji. Osluškujući potrebe naših zadovoljnih kupaca, krenuli smo sa proizvodnjom anatomskih papuča i klompi izrađenih od najfinije kože, anatomski oblikovanog đona izrađenog od kombinacije plute i pvc - a i gazištem od nehabajućeg poliuretana. 


Naš cilj je da vam omogućimo dobru osnovu za zdravo kretanje i udobnost.